Synchrovitals VI –  hronobiološka zaštita zglobova i za obnavljanje hrskavice


Synchrovitals VI Siberian Wellness je pomoć kod

Indikacije: kao izvor vitamina i mikroelemenata koji poboljšavaju funkcionalno stanje zglobova u sledećim stanjima:

   • osteoartroze;
   • osteohondroze;
   • artritisa (pomoćno sredstvo);
   • gihta;
   • traume zglobova (sportske, profesionalne)

 

Glavna aktivna komponenta novog „Synchrovital-a VI“ je organski kompleks „HondroForte“, koji obezbeđuje potpuno obnavljanje hrskavice zglobova.

Glavna tajna tog kompleksa je spoj u optimalnoj dozi tri najvažnije za zglobove prirodne komponente: glukozamina, selena i vitamina C, koji ukoliko se ne koriste zajedno gube čak i polovinu svoje efikasnosti.

Kao rezultat postiže se višestruko povećanje aktivnosti regenerišućih procesa u hrskavici zglobova. Uopšte, s tačke gledišta savremene medicine te biološki aktivne komponente se više ne mogu posmatrati odvojeno – one mogu da deluju samo zajedno. Bez bilo koje komponente kaskada regenerišućih reakcija hrskavice se prekida.

Prosudite sami: glukozamin je glavni građevinski materijal hrskavice zglobova i kičme. Ipak on je samo pojedinačna „cigla“, koja mora da se pričvrsti „cementom“. Ulogu tog „cementa“ preuzimaju atomi sumpora, koji „lepe“ molekule glukozamina u čvrste blokove. Ali za prenos atoma sumpora je neophodan specijalni ferment, koji ne funkcioniše bez selena.

Ukoliko selena ima dovoljno od glukozamina se formiraju stabilni blokovi, koji su ujedno i osnova hrskavice. Ipak potrebno ih je proširiti „armaturom“, koja će pouzdano pričvrstiti tkivo zglobova. Ulogu te armature igra specijalna vlaknasta belančevina – kolagen. A da bi se on sintetisao neophodan je vitamin C.

Tako ispada da su sve tri komponente neophodne i to u određenim dozama, kao što i vidimo u sastavu organskog kompleksa „HondroForte“.

Ostale komponente jutarnjeg kompleksa „Synchrovitals VI“ su vitamini A i E, beta-karoten, cink i bakar – oni su moćan antioksidantski kompleks.

Oni štite to novo tkivo hrskavice, koje je i napravljeno zahvaljujući prirodnom kompleksu „HondroForte“. To je neophodno, jer se mlado tkivo hrskavice vrlo lako uništava.

Večernji kompleks „Synchrovitals VI“ osim dodatne količine glukozamina, sadrži i biljne protivupalne komplekse. Ekstrakt kore bele vrbe i koštica grožđa efikasno otklanja upalu, bol i otok tkiva hrskavice zglobova i kičme. To je izuzetno važno ne samo da bi čovek s povređenim zglobovima mogao da se kreće i mirno da spava (zbog toga su protivupalne komponente i ubačene u sastav večernje formule).

Radi se o tome da upalni proces u zglobovima dovodi do brzog uništavanja zdrave hrskavice. I što se pre zaustavi, to će se pre i rad hrskavice obnoviti.

Indikacije: kao izvor vitamina i mikroelemenata koji poboljšavaju funkcionalno stanje zglobova u sledećim stanjima:

 • osteoartroze;
 • osteohondroze;
 • artritisa (pomoćno sredstvo);
 • gihta;
 • traume zglobova (sportske, profesionalne)
 • oštećene hrskavice
 • bolova u zglobovima

Ograničenja i kontraindikacije: individualna netrpeljivost na komponente proizvoda.

Da, kao što ste čuli moguće je obnoviti hrskavicu. Olakšajte sebi i obnovite svoju hrskavicu.

 


Poručite Synchrovital VI na broj telefona: 069 3 999 096 ill ga možete kupiti OVDE


 

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.