Tiens (Tianshi) proizvodi i preparati

 

Tiens (Tianshi) proizvodi i preparati su: Hitozan, Kordiceps, Digest, Ikan, Holikan,Vejkan i mnogi drugi i podeljeni su na tri grupe preparata: za čišćenje organizma-detoksikaciju, za obanvljanje, i za jačanje.

U skladu sa vizijom  kompanije Tiens „Izvrsno zdravlje za sve ljude“ ovi preparati obezbedjuju preventivu zdravlja ili sprečavanje napredovanja bolesti.

Tiensova glavna filozofija je uvek bila „doprinost društvu vraćanjem zdravlja čovečanstvu“. Tiens grupa je uspešno globalno preduzeće, sa ambicijama da uvede najviši kvalitet i najlepšu lepotu u ljudske živote, da učini promene u svetskom zdravlju i širi vrlo pohvalnu ideju sklada i nade medju ljudima. Sa čvrsto ukorenjenim kineskim poreklom, ali istovremeno sledeći svetske trendove, TIENS zauvek ostaje kosmopolitski brend sa stalno rastućim broje globalnih potrošača.

Tiens antilipidni čaj

Antilipidni čaj

Tradicionalno se smatra da osigurava dugovečnosti. Poboljšava imunitet , doprinosi stabilizaciji metabolizma i mršavljenju, pomaže održati ravnotežu masnoća u krvi i usklađuje sve funkcije u tielu.

Tiens Spirulina

Spirulina

Povećava spostobnost organizma da neutralizuje slobodne radiklale

Kordiceps

Kordiceps

Podstiče prirodnu odbranu, funkcije organizma i sveukupno blagostanje.

Cink- Bočica sa kapsulama cinka

Tiens Cink

Pomaže u održavanju zdrave kože, kose i noktiju. On potpomaže funkciju mozga i seksualnih hormona. Stoga ne čudi što, kada je smanjeno snabdevanje ovim elementom, naše telo “štrajkuje”.

Ikan- Belo zelena bočica sa kapsulama Ikana

Ikan

TIENS Ikan kombinuje ginostemu – “biljku za dugovečnost”. Sastojci suplementa uključuju skoro sve vitamine, minerale i biološki aktivne sastojke, koji regulišu funkciju tela na ćelijskom nivou.

Kutija sa kalcijum lecitinom

Kalcijum sa lecitinom

Mnogo je činioca koji utiču na naše zdravlje, poput stresa, veoma aktivnog načina života ili sporog metabolizma. Stoga, naročito u jesen i zimi, kada se češće osećamo umorno, važno je podržati naše telo određenim dodacima ishrani kao što su kalcijum i lecitin.

Chitosan- Belo-zelena  bočica sa Shitosan kapsulama

Tiens Hitozan

Formula koja efikasno podržava dijetu mršavljenja. Sa jedne strane, on smanjuje kalorijsku vrednost dijete zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti da veže čestice masti. Sa druge strane, bubrenjem u stomaku, on ga popunjava, i kao rezultat umanjuje glad.

Chitosan- Belo-zelena  bočica sa Shitosan kapsulama

Multifunkcionalni prečišćivač za frižider

Kada ga stavite u frižider, može produžiti svežinu hrane, eliminisati bakterije I ukloniti patogene gljivice.

Kardi forte

Antioksidant, usporava starenje, čuva srce, jača imuni sistem, eliminiše fizički i mentalni uticaj stresa

Holikan

zvani “pilula dugovečnosti”, snažan antioksidant, bori se protiv slobodnih radikala,  odlaže proces starenja. Kontrolom lipida  pomaže da srce ostane u dobroj formi.

Vejkan

Pospešuje stvaranje zglobne tečnosti i regeneraciju hrskavice. Sadrži vitamin E, eliminiše fleke po licu, dobar za malokrnve osobe

Flexi

Tiens Flexi – ublažava upale, artritis, reume, ojačava vezu kosti sa zglobovima i ojačava zglobove. Ima antivirusna, antibakterijska svojstva.

FOS sirup

Uključivanje FOS sirupa u svakodnevnu ishranu dovodi do povećanja bifidobakterija u crevima. Oni se razmnožavaju na nivou 10 ili čak 100 puta većoj nego pre primene. Na ovaj način FOS sirup reguliše bakterijsku crevnu floru.

NEMA NA LAGERU

Digest

 

 Poboljšava probavnu peristaltiku, defekaciju i eliminiše nadutost, ubrzava probavu,nadopunjuju prirodnu bakterijsku floru u probavnom traktu,pektini pomažu u održavanju kolesterola u krvi,  djluju kao gastroprotektivni agens, minerali i vitamini doprinose pravilnom metabolizmu raznih tvari.

Celles Tiane sve-u-1 krema za lice

Obogaćena snažnim spojem različitih koncentrata i inovativnom biotehnologijom, ova luksuzna sve-u-1 krema pojačava metabolizam stanica kože, jača prirodni sloj sebuma, održava kožu hidriranom tokom cijelog dana i blistavom iznutra.NEMA NA LAGERU

Super Kalcijum za decu

Super Kalcijum za decu

obezbeđuje jake kosti, smanjuje rizik preloma. U detinjstvu i asolescenciji je jako važan unos odgovarajućeg kalcijuma!

Tiens Vigor Shot

Vigor Šot

Tiens Vigor Shot – Vitamin C je snažan antioksidans koji podržava imunitet i pomaže u sprječavanju ćelijskog oštećenja uzrokovanog toksinima.

Multifunkcionalni masažer za glavu

Multifunkcionalni masažer za glavu

Cink- Bočica sa kapsulama cinka

Beauty duo

Za postizanje hormonalne ravnoteže i ima protivupalni učinak na organizam. Ublažava simptome menopauze, takodje i upalna stanja kože poput akni i ekcema.

Cilvaris aparat za negu lica

Cilvaris aparat za negu lica

Podmlađuje lice, uklanja bore,stvara dodatni kolagen,regeneriše kožno tkivo,poboljšava cirkulaciju krvi i limfe

NEMA NA LAGERU TRENUTNO

Iskustva sa Tiens Tianshi preparatima i detaljno objašnjenje kako ovi  proizvodi deluju na hronične i akutne zdravstvne probleme, ali i za preventivu i kako se koriste.