Politika Privatnosti

Ko smo mi

U [istinaozdravlju.com], posvećeni smo održavanju poverenja svih posetilaca naše veb stranice. Posebno želimo da znate da se (istinaozdravlju.com) ne bavi prodajom, iznajmljivanjem ili trgovinom listama e-pošte sa drugim kompanijama i preduzećima u marketinške svrhe. U ovoj Politici privatnosti dali smo detaljne informacije o tome kada i zašto prikupljamo lične podatke, kako ih koristimo, ograničene uslove pod kojima ih možemo otkriti drugima i kako ih čuvamo. Ozbiljno shvatamo vašu privatnost i preduzimamo mere da svim posetiocima i korisnicima (istinaozdravlju.com) obezbedimo  bezbedno okruženje.

Kolačići

[istinaozdravlju.com] može postaviti i pristupiti kolačićima [istinaozdravlju.com] na vašem računaru. Kolačići se koriste da našem sistemu pružimo osnovne informacije za pružanje usluga koje tražite. Kolačići se mogu obrisati u bilo kom trenutku iz podešavanja vašeg internet pretraživača.

Google analitika

Kada neko poseti [istinaozdravlju.com] koristimo uslugu treće strane, Google analitiku, da prikupimo standardne informacije o internet evidenciji i detalje o obrascima ponašanja posetilaca. Ovo radimo da bismo pratili stvari kao što su broj posetilaca na različitim delovima sajta i interakcije sa sajtom. Ove informacije se obrađuju na način koji nikog ne identifikuje. Ne činimo i ne dozvoljavamo Google-u da pokuša da otkrije identitet posetilaca naše veb stranice.

Komentari sajta

Kada neko poseti [zoranafina.com], možda postoji mogućnost podnošenja komentara na određene članke ili stranice. Kada se podnose komentari, imate pravo da koristite pseudonime ili informacije koje u potpunosti sakrivaju vaš identitet. Kada se pošalje komentar, relevantni detalji (ime, imejl, veb lokacija) koje navedete se čuvaju. Ovi detalji se čuvaju tako da možemo da prikažemo vaš komentar vama i svima koji pregledaju odeljke komentara na sajtu. Ne proveravamo unete informacije niti zahtevamo verifikaciju.

 Treća lica

Možda postoje okolnosti u kojima se vaša IP adresa, geografska lokacija i drugi detalji u vezi sa pregledačem mogu deliti sa trećim stranama. Vaše gore navedene podatke možemo povremeno deliti sa sledećim trećim stranama.

 

 Pristup vašim ličnim podacima

Imate pravo da pregledate, izmenite ili izbrišete lične podatke koje posedujemo. Pošaljite svoj zahtev e-poštom našem službeniku za zaštitu podataka [istinaozdravlju.com] na [zoranaha@gmail.com] i mi ćemo raditi sa vama da uklonimo sve vaše lične podatke koje možda imamo.

 Promene naše politike privatnosti

Možda ćemo u budućnosti promeniti našu Politiku privatnosti, međutim, najnovija verzija politike će regulisati našu obradu vaših ličnih podataka i uvek će vam biti dostupna. Ako izvršimo promenu ove politike koja je, prema sopstvenom nahođenju, materijalna, obavestićemo vas ažuriranjem ili e-poštom, gde je to moguće. Ako nastavite da pristupate našim uslugama ili ih koristite, prihvatate da se obavezujete na uslove naše Politike privatnosti