Tiens Beauty duo

TIENS BEAUTY DUO  5.328 RSD

 

 

Tiens Beauty duo pomaže postići hormonalnu ravnotežu i ima protuupalni učinak na organizam,ublažava upalna stanja kože poput akni i ekcema i detoksikuje je, podmladjuje organizam, jača vitalnost i odbrambeni mehanizam organizma

Ulje žutog noćurka bogato je gama-linolenskom kiselinom (GLA), omega-6 masnom kiselinom. GLA pomaže postići hormonalnu ravnotežu i ima protuupalni učinak na organizam. To čini ulje noćurka učinkovitim u ublažavanju simptoma menopauze. Važna je i sposobnost ulja noćurka u ublažavanju upalnih stanja kože poput akni i ekcema.

Klorela je alga poznata po svojoj sposobnosti pomlađivanja organizma i detoksikacije kože. Klorela je jednostanična, zelena, visoko hranjiva slatkovodna alga. Bogat je izvor biljnih bjelančevina, vitamina i minerala. Zbog visokog sadržaja antioksidanata, ima antioksidacijska svojstva protiv slobodnih radikala i doprinosi detoksikaciji tijela. Blagotvorno utječe na rad žučnog mjehura, jetre i bubrega. Jača vitalnost i podržava obrambeni tjelesni sustav.

Njega kože antioksidansima iz zelenog čaja, posebno katehinima i EGCG (epigallocatechin galat, koji je najzastupljeniji katehinski spoj u čaju i jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidansa). Prehrana s antioksidansima odvija se zajedno s vitaminima i mineralima u proizvodu, naročito vitaminima E, C, biotinom, vitaminom B6, cinkom i bakrom. Ekstrakt zelenog čaja pomaže ojačati metabolizam i doprinosi oksidaciji masti, što pomaže u kontroli težine.

 SASTAV

  •       Ulje noćurka – gama-linolenska kiselina 630 mg, 56.70 mg
  •          Prah hlorele 200 mg
  •          Vitamin C 80 mg
  •          Vitamin E 12 mg
  •          Ekstrakt zelenog čaja – polifenoli 10 mg, 4 mg
  •          Cink 10 mg
  •          Vitamin B6 1.4 mg
  •          Bakar 1.0 mg

Neto sadržaj: 18,66 g (30 kapsula x 620 mg).

DUOCAP™je jedinstvena tehnologija koja uključuje umetanje male kapsule u veću kapsulu napunjenu tekućinom. To omogućava brzo upijanje ulja noćurka, a klorela i zeleni čaj su zaštićeni i pušteni kasnije.

Preporučena dnevna doza: uzimajte 2 kapsule dnevno uz svoje dnevne obroke. Ne prelazite preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamena za raznoliku prehranu. Zdrav životni stil i uravnotežena prehrana su važni.

.