TIENS KARDI FORTE 

Tiens Kardi forte unapređuje zdravlje srca, podržava imuni sistem i doprinose održavanju normalnog vida.  Može pomoći u eliminisanju fizičkog i mentalnog uticaja stresa.Moćan je antioksidant koji, pomaže telu u borbi protiv slobodnih radikala i usporava starenje. 

Tiens Kardi forte

TIENS Kardi Forte – 4.986 rsd

Zašto ulje krila?

  • Brže i lakše se apsorbuje nego riblje ulje

  • Ne ostavlja riblji ukus u ustima i ne razliva se

  • 100% prirodan i ne zagađuje okolinu

  • Najčistiji izvor morske omega-3 na svetu

  • Uzgajan na ekološki i održiv način

 

Osnovne komponente

Ulje krila

Jedinstvenost ulja krila je u tome što se omega masne kiseline nalaze u fosfolipidnom obliku. Fosfolipidi grade bazu ćelijskih membrana u našem telu. Ulje krila telo lako prepoznaje, upija i koristi. Zbog niskog sadržaja ulje krila može dati bolje rezultate nego tradicionalno omega-3 riblje ulje. Omega-3 iz ulja krila sadrži veliku zalihu astaksantina koji je bogat izvor antioksidanata.

Astaksantin je crveni pigment koji se nalazi u krilu. Veoma je moćan antioksidant koji može pomoći telu u borbi sa slobodnim radikalima. Slobodni radikali mogu da uzrokuju različita oboljenja i ubrzaju proces starenja. Astaksantin je zbog toga poznat kao sredstvo protiv starenja. Dve osnovne masne kiseline u omega-3 uljima koje su ključne za naše zdravlje su DHA i EPA.

Oni unapređuju zdravlje srca, podržavaju imuni sistem i doprinose održavanju normalnog vida.

 

Šta je Ginko?

Ginko biloba je vrsta drveta koje potiče iz Kine. Ono postoji milionima godina, i može se doživjeti više od 1000 godina. Ginko biloba se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini za mnoge svrhe. Ova biljka je adaptogen, što znači da može pomoći u eliminisanju fizičkog i mentalnog uticaja stresa. Ginko biloba je jedan od najčešće korištenih prirodnih lijekova u svijetu.

Ekološki uzgajan kril

Ulje krila je proizvedeno koristeći patentiranu tehnologiju za ekološki uzgoj da bi se sprečilo narušavanje prirode. Da bi se obezbedio visoko kvalitetni kril, pažljivo uzgajanje praćeno je neposrednom pažljivom obradom. Snabdevač krila za TIENS Kardi nagrađen je sertifikatom Saveta za upravljanje morem, za doprinos očuvanju prirode i naučna istraživanja.

 

 

PORUČITI NA TEL: 069/3 999 096