Recepti Medicinskog Medijuma

Recepti, inspiracija, način kombinovanja namirnica i sve što će vam pomoći na vašem putu isceljenja i zdravog života! Uživajte i budite kreativni!

voda sa limunom

Vode

salata

Voćni mix

sladooled sa vaflima

Sladoledi

Hleb bez glutena

Hleb

mafin

Slatkiši

 Sladak krompir i zelena salata

Sladak krompir kuvajte na pari dok ne omekša. Pomerite i ohladite.Od javorovog sirupa, timijana, alive paprike, mustard praha, morske soli i bibera napravite preliv. Napraite saltu od zelene salate, bebi spanaća, rukole, krastavca, crnog luka i celera i sve to pomešajte sa krompirom i prelijte prethodno spremljenim prlivom od začina.

 

 Prolećna salata

Tikvice, luk, javorov sirup, tahini, tumerik, mustard prah,  kajenska paprika, morska so, crni biber, iscedjen limun, voda, pomešati u blenderu. 

Bebi spanać, romain salata, rotkvice,krastavac, čeri paradajz, crveni kupus, grašak, mikro bilje, avokadno.Preliti spremljenim prelivom od tikvica i začina.

 

 Brokoli sa sosom od luka

Sladak krompir kuvajte na pari dok ne omekša. Pomerite i ohladite. Od javorovog sirupa, timijana, alive paprike, mustard praha, morske soli i bibera napravite preliv. Napraite salatu od zelene salate, bebi spanaća, rukole, krastavca, crnog luka i celera i sve to pomešajte sa krompirom i prelijte prethodno spremljenim prlivom od začina.

 

 Adrenalne užine

Jabuka, celer, urma/Narandža, avokado, spanaćpari /Slatki krompir, kelj i sok od limuna/Krastavac, avokado i sok od limete/Banana, urme i rimska salata/Kokosova voda, suve kajsije i celer/Kokosova voda, banane i spanać/Kruška, bobice i mača/Mango, smokve i celer/Narandža, korijander i zelena salata/Maline, mandarine i zelena salata/Bobičasto voće, sirovi med i krastavac/Jabuka, urme i zelje/Banana, groždje i zelena salata sa crvenim listovima/Jabuka, karfiol i krastavac/Lubenica sa sokom od limete i sokom od celera

 

Kako da se pokrenete sa mrtve tačke?

Program u trajnju 4 nedelje koji će vam pomoći da se pokrenete sa mrtve tačke i istrajete. Dobićete alate čijim korišćenjem ćete se garantovano pokrenuti ka onome što želite da postignete. NIsu zahtevni za primenu. Kliknite na dugme ispod da krenete u susret svojim željama koje čekaju na vas.

 

Najpopularniji blog postovi

Miomi i Endometrioza

Miomi i Endometrioza

Mnoge žene pate od dobroćudnih tumora u toku celokupnog reproduktivnog perioda života. Simptomi se pojačavaju i slabe u skladu sa ciklusom, dok su kod nekih žena simptomi prisutni sve vreme. Svi tumori moraju biti pregledani od strane specijaliste, koji zna da li...

Neuroze i depresija

Neuroze i depresija

Neuroze su oboljenja nervnog sistema, uslovljena dugotrajnim psihičkim preopterećenjem. Navedena oboljenja ispoljena su kroz raznolika neuro-psihička rastrojstva. Neuroze se sreću dosta često, i lakše nastaju kod lica sa urođenom ili stečenom slabošću nervnog sistema....

Opekotine

Opekotine

Kada su slojevi kože oštećeni visokom temperaturom, takva povreda se naziva opekotinom. Slične povrede mogu nastati na više načina: ako ste više vremena na suncu, uzimate kreč rukama bez rukavica, padnete na trotoar, opekotina usled trenja. Najmanje oštećenje kože...