Kolutovi krastvaca i ispred njih paradajz oko njih mlaz vode

Krastavac

Sok od krastavca najbolji je tonik za podmladjivanje na svetu. Hidrira na najdubljem mogućem ćelijskom nivou.

Dobar je kod problema sa bubregom.Takodje, za spuštanje temperature, hladjenje vruće i lenje jetre.  Osvežava adrenalne žlezde. Može da popravi oštećenje jetre staro 10-15 godina usled izloženosti toksinima. Krastavac je voće ali ga ovde navodimo kao povrće zbog sveopšteg mišljenja da je krastavac povrće.

 

Špargla

Špargla

 Veliki izvor energije!

Špargla nam daje onaj osećaj kada smo  bili sa najviše energije, najsnažniji, najorniji za akciju. Podmladjuje, oporavlja od neuroloških poremećaja, ili ih sprečava. Čistač je organa i izbacuje toksine iz jetre, slezine, pankreasa i bubrega. Alkalizuje organizam, dobra u borbi protiv raka, bogata vitaminom B. Vraća nas u život kada su nam adrenalne žlezde bile iscrpljene do maksimuma.

zelena salata puterica

Lisnato zeleno povrće

Stvara baznu sredinu i pomaže da se limfni sistem drenira i čisti od toksina i zato ima ključnu ulogu u isceljenju našeg organizma.

Ono trlja i masira sluzokožu želuca, tankog i debelog creva oslobadjajući zaglavljenu budj, kvasce, i ostale vrste gljivica zajedno sa otpadima.

 Utiče na smanjenje helikobakterije pilori koja je često odgovorna za čir na želucu.

krompir iz džaka na zemlji

Krompir

Pomaže da se stabilizuje šećer u krvi, a ne suprotno

Krompir se pogrešno optužuje da doprinosi gojaznosti, raku, preteranom rastu kandide a upravo on pomaže da se organizam isceli od takvih stanja. Posebno je poželjno povećati ishranu njime ukoliko bolujete od crevne bolesti, Hašimoto, depresije, hipoglikemije, dijabetes, srčane bolesti, rak debelog creva, dojke, pankreasa, bubrega, jetre, bolesti jetre i bubrega,artritis itd

Posudica sa mikrobiljem

Klice i mikrobilje

Najznačajnija uloga klica i mikrozeleniša vraćaju vitalnost ljudima koji se uvek iscrpljuju za druge.

Kad unosite i srce i dušu u sve što radite bilo kod kuće ili na poslu, klice imaju jedninstvenu sposobnost da vam daju podršku.

Sjajne su za obnavljanje reproduktivnog sistema. Oni su fitoestrogeni i presudni su za obnavljanje i uravnoteženje hormona kao što su progesteron, estrogen, testosteron.

Takodje su dobre za mozak, izvlače teške metale i obnavljaju neurone.

Najčitaniji blog tekstovi